Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsinak nem kellene a Berki nevet viselnie

Bulvár

Mazsi néhány napja árulta el, hogy bár új életet kezd, régi nevét megtartja és marad továbbra is Berki Renáta. Volt anyósa nem ért ezzel egyet, szerinte Mazsi amúgy is pokollá tette fia életét.

Az utóbbi időben megromlott Mazsi és Júlia asszony kapcsolata, Berki Krisztián édesanyja szerint fia Mazsival való rossz kapcsolata is hozzájárult Krisztián halálához. Azt pedig egyáltalán nem érti, miért akar Mazsi továbbra is Berki maradni, főleg úgy, hogy a hírek szerint már új párja is van.

Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. Nem szeretnék én már vele hadakozni és vitatkozni, kivan a szívem is, rosszul vagyok, ha erre gondolok. De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét!

– fakadt ki Júlia asszony a Blikknek.

Szerinte Mazsi pokollá tette a fia életét az utolsó két évben, Krisztián csak arra volt jó neki, hogy évente négyszer külföldre vigye, csak követelőzni tudott, de a háztartást rendben tartani például már nem. Azt sem érti, vele ellentétben miért ragaszkodott Mazsi ahhoz, hogy Berki Krisztiánt Budapesten temessék el, amikor nem is nagyon látogatja a sírját.