Évet értékelt a Hajdú-Bihar megyei rendőrfőkapitány

Rendőrség

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya megköszönte kollégáinak a 2019. évben elért kiemelkedő eredményeket.


Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya 2020. február 12-én értékelte a megyei rendőrök 2019. évben végzett munkáját.

A megyei rendőrfőkapitány hangsúlyozta, hogy a korábbi években elért jó eredmények nagy kihívás elé állították munkatársait, azonban azt sikerült ismét elérni, és országosan kiemelkedő helyen végezni.

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok köszönetét fejezte ki a példás szolgálatteljesítésért a megye személyi állományának, az együttműködésért pedig az értekezlet vendégeinek, a társszervek, polgárőr egyesületek, önkormányzatok, civil szervezetek és oktatási intézmények képviselőinek.

Az évértékelő értekezlet elöljárója volt Dr. Kuczik János Zoltán rendőr dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka, aki megköszönte a hajdú-bihari rendőrök éves munkáját és meghatározta az idei év főbb feladatait.