Szeged, OTP Bank Pick Szeged, Telekom Veszprém, Pick Aréna, sport, kézilabda, mérkőzés

Bika Castingot tartanak az OTP BANK Pick-Szeged Kézilabdacsapatánál – íme a részletek

Sport

Hamarosan kezdődik az új szezon, ezért 2024. augusztus 14-én Bika Casting-ot tartanak  az OTP BANK Pick-Szeged Kézilabdacsapatánál. A klub a Rádió88-cal közösen szervezi meg az eseményt Szegeden, a Bárkában. Íme a részletek:

„Ha úgy érzed, hogy szeretnél a csapatunkhoz csatlakozni, ott lenni minden meccsen, együtt szurkolni a #HandballFamily tagjaival, betöltötted a 18. életévedet – legalább 175 centiméter magas vagy –, és vállalod, hogy minden hazai összecsapáson a Bika jelmezébe öltözöl, akkor jelentkezz! Legyél te is a felvezető show része, a gyerekek egyik kedvence!” – áll a pickhandball.hu-n megosztott hirdetésben.

Hogyan tudsz jelentkezi?

Küldj egy videót, amelyben egy általad írt négy soros szurkolói rigmussal buzdítod a csapatot. Legyen ötletes, lendületes, ami tűzbe, lázba hozza a #kékek táborát.

A pályaművek felkerülnek majd a csapat Facebook-oldalára, ahol a legtöbb lájkot kapó egyből csatlakozik a nyolcas finálé mezőnyéhez. Ezután a Rádió88 és a klub munkatársai a beküldők közül az általuk hét legjobbnak ítélt videót a döntőbe szavazzák.

A Bika Casting rengeteg izgalmat ígér, hiszen feladatokban nem lesz hiány, és egy szigorú, öt fős zsűri dönt majd arról, hogy ki lesz az új idény #kékek Bikája.

A jelentkezők az elkészült videókat a wetransfer.com fájl megosztó oldalra tudják feltölteni, majd az itt kapott linket az alábbi e-mail címre tudják megküldeni:  iloveszeged@radio88.hu (Az e-mailes és telefonos elérhetőséget is kérik, hogy a jelentkezők írják bele.)

Jelentkezési határidő:

2024. július 31.

(pickhandball.hu)

Fotó: Frank Yvette