Krausz Gábor és Mikes Anna

Forró táncot lejtett Krausz Gábor és párja – egy csók is elcsattant volna?

Bulvár

A nézők fantáziájára bízta a dolgot Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars negyedik élő show-jában, de mintha tényleg elcsattant volna egy csók közöttük.

Krausz Gábor láthatólag kezd túljutni viharos válásán Tóth Gabival, a táncos műsorban legalábbis mindig mosolyog, arról nem is beszélve, milyen jól teljesít Mikes Anna oldalán. A szombati mesés adásban Krausz és táncpartnere A szépség és a szörnyeteg betétdalára táncoltak, érzelmes táncuk után így beszélt a séf a felkészülésről:

Nagyon sokat készültünk. Itt a háttérben beszéltük, hogy ez, ez a mi táncunk. Egy bálterem, ahol csak mi ketten vagyunk

– mondta el az előadás után Krausz Gábor, szavait a Blikk írta meg. Nyilatkozata közben nagyon elérzékenyült a sztárséf, még a könnyei is megcsillantak a szemében. Ő és Mikes Anna a jelek szerint nagyon közel kerültek egymáshoz, a táncuk közben pedig úgy tűnt, mintha egy csók is elcsattant volna közöttük. Mikes Anna erre ezt mondta:

A nézőkre bízzuk, hogy milyen az ő fantáziájuk.

Itt lehet visszanézni a táncukat és az állítólagos csókot:

Ördög Nóra szerint Anna kihozta Gábor romantikus énjét, Stohl András pedig egyszerűen nagyon szépnek találta előadásukat. A nézők teljesen odáig vannak a párosért, felrobbantották a netet a gratulációikkal a közösségi oldalakon.