Stana Alexandra

Nincs visszaút: Stana Alexandra egyáltalán nem akar kibékülni Meggyes Dáviddal

Bulvár

A pletykák szerint ennek Marics Peti is az oka lehet, akivel azóta is sok időt tölt a táncosnő, hogy véget ért a Dancing with the Stars, ahol az énekes párja volt.

A Blikk szerint már barátaiknak is szemet szúrtak a gyengéd gesztusok.

Meggyes Dávid hiába szeretett volna békülni, Stana Alexandra úgy döntött, nincs visszaút. Hogy mi áll a szakításuk hátterében, nem tudni, Alexandra mindenesetre már elköltözött a közös albérletükből, a közös fotóikat pedig mindketten törölték közösségi oldalaikról, kivéve azokat, melyek reklámerővel bírnak.

A táncművész egyik ismerőse elmondta, Alexandra lezártnak tekinti a kapcsolatukat és Dávid nélkül akar új életet kezdeni. A jelek szerint ebben az új életben helyet kapott Marics Peti is, akivel feltűnően sok időt töltenek együtt. Marics Instagram-történetében azt is mindenki láthatta, hogy csütörtök este ő és Alexandra együtt vacsoráztak Holdampf Lindánál.

Az biztos, hogy nagyon hamar egymásra hangolódtak, és Alexandra könnyen megtanulta kezelni Petit. Vannak közöttük gyengéd gesztusok, de hogy valóban több van-e közöttük barátságnál, arról nem beszélnek

– mondta a Dancing with the Stars egyik stábtagja, aki szerint Stana Alexandra és Marics Peti összeillő páros.