Schobert Norbi és Rubint Réka

Schobert Norbi durván beszólt a túlsúlyos nőknek, celebek haragja zúdult rá

Bulvár

Nem fogalmazott túl finoman, le is csapták a magas labdát. Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat

– mondta egy élő Facebook-videóben Schobert Norbi.

Miután e mondataiért kiátkozta őt a celebvilág apraja-nagyja, Norbi újabb videóval jött, bocsánatot ugyan nem kért, de valamelyest pontosítani próbálta, hogy mire gondolt.

Arra akart rámutatni, hogy amikor egy férfi beleszeret egy nőbe, pár évvel később

nem egy túlsúlyos anyát szeretne benne látni, hanem azt, aki megdobbantotta a szívét. Szerinte ezt nem kell túlgondolni, ez így van.