Molnár Andi

Elválik férjétől Molnár Andi

Bulvár

A Dancing with the Stars gyönyörű zsűritagja öt év házasság után döntött a válás mellett.

Minden követ megmozgattak, hogy helyrehozzák korábban bimbozó szerelmüket, de a karanténidőszak és a párterapeuta sem tudott segíteni a kapcsolatukon – írja a Blikk. Molnár Andi és férje már be is adták a válókeresetet, a táncosnő pedig elköltözött közös otthonukból. Andi a Best magazinnak árulta el, hogy mindent megtettek, de nem tudták megmenteni a házasságukat.

Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de a sebek helyén több maradt a heg, ami újra és újra felszakadt. Azt hiszem, másra számítottunk mindketten. Más mindkettőnk habitusa, különböző fordulatszámon pörögtünk

– nyilatkozta Molnár Andi, aki szerint a kettejük közötti különbségek egyre inkább felszínre kerültek. Amíg ő konfliktuskerülő típus és megegyezésre törekszik, Zsolt, a férje inkább beleállt a konfliktusokba. Párterapeutához is fordultak a problémáik miatt, ami egy darabig segítséget jelentett nekik, de végül megromlott közöttük a kapcsolat.

Egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást

– mondta Andi, aki azt érezte, nem támasza Zsolt, nincs mellette, amikor szüksége lenne rá. A táncosnő szerint okkal nem született gyerekük sem, mert bár sokat beszéltek róla, valójában bizonytalanok voltak abban, hogy helye van-e közöttük egy babának. Andi szerint egy baba pedig jól tudja, hová kell születnie.

Fotó: Facebook/andreamoln