Kulcsár Edina

Ezt gondolja Kulcsár Edina G.w.M kirohanásáról

Bulvár

Kulcsár Edina elmondta, mit gondol arról, ahogyan G.w.M viselkedik egykori párjával, gyermekei anyjával.

Durva konfliktus alakult ki G.w.M és Nagy Melanie között, a rapper gonosz, rothadt nőnek nevezte volt párját, aki szerinte lelki nyomorékot csinál a kislányukból. Ezt persze Melanie sem hagyta annyiban, így egy adok-kapok lett a konfliktus vége közöttük, melyet közösségi oldalukon mindenki nyomon követhetett.

Kulcsár Edina rajongóit érdekelte, mit gondol az egykori szépségkirálynő szókimondó szerelme kironahásáról.

– vette észre a Bors, mit kérdezett Edinától az egyik követője az Instagramon. Edina elmondta, nem különösebben formálna véleményt, hiszen akkor a másik oldalról is írnia kellene, amitől maximálisan elzárkózik, de nagy vonalakban mégis reagál, mert sokan teszik fel neki ezt a kérdést.

Igen, még mindig azt érzem, hogy ő az igazi! Az embernek vannak kirohanásai. Neked is, nekem is, csak úgy, mint a legtöbb embernek! Arról se feledkezzünk meg, hogy az ilyen jellegű kirohanások nem csak úgy magukról törnek ki egy emberből! Vannak ok-okozati tényezők is!

– írta Edina, aki szerint G.w.M nem gondolja túl, hogyan kellene reagálni, nem veszi veszi figyelembe, ki mit fog róla gondolni, vagy hogy fognak-e róla cikkezni, mert nem érdekli. És Edina épp ezt szereti benne.

Nem órákon át fogalmazza a kiírásait, hogy az tetszetős és hangzatos, meg diplomatikus legyen, hanem a maga egyszerűségével – amit én imádok benne, – de egyenesen, őszintén, maximálisan magát adja és ehhez mérten is nyilvánul meg

– írta Edina párjáról.