Sokkoló részletek: így erőszakolhatta meg Johnny Depp volt feleségét (+18)

Bulvár

Sokkoló részletek derültek ki a Johnny Depp elleni perben: volt felesége azt állítja, a színész egy piásüveggel erőszakolta meg őt.

Amber Heard színésznő felolvasott vallomásában megrázó részleteket közölt arról, volt férje milyen durván bánt vele – írja a Blikk.

2015-ben állítólag Johnny Depp három napon keresztül tartotta fogva feleségét szállodai szobájukban, ahol nekilökte őt a bárpultnak, palackokkal és poharakkal dobálta meg, majd megütötte, megrugdosta és végighúzta a földön keresztül a szilánkokon.

Ezek után azt üvöltözte, hogy, kib*szottul gyűlöli és kib*szottul megöli őt. Majd egy italos üveggel behatolt a vaginájába és megerőszakolta őt. Depp olyan volt, mint egy démon, éppúgy gyűlölte Ambert, mint az édesanyját és a nővérét. Féktelen haragját és tombolását pedig az ital és drogok táplálták

– idézte a színésznő vallomását a tárgyaláson ügyvédje, Elaine Bredehoft. Depp szerint mindez nem igaz. A védője szerint is mindez kitaláció, és éppen a színész volt felesége az, aki erőszakos volt Johnny Deppel, többször is megütötte, egyszer megdobta üveggel is, amivel megcsonkította a színész egyik ujját is.

Johnny Depp becsületsértési pere a szakértők szerint legalább hat hétig tart majd.

Fotó: Variety