Válás: mindenben megegyezett Kulcsár Edina és Csuti

Bulvár

A szakításuk botrányos volt, a válásukat azonban békésen intézte Kulcsár Edina és Csuti.

Néhány hónapja, hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentette, hogy akármennyire is szerették volna, nem sikerült megmenteni a házasságukat. Edina gyorsan tovább is lépett, néhány nappal a bejelentés után kiderült, új párja van a rapper G.w.M személyében, akivel azóta is boldogok és már össze is költöztek. Csutinak nem ment ilyen könnyen az újrakezdés, de ma már ő is szerelmes, egy gyönyörű lány a párja, akivel nemrég Olaszországban romantikáztak.

Az egykori szerelmesek, Edina és Csuti hivatalosan is új életet kezdtek. A Bors úgy tudja, már csak formaság a válóper, mert mindenben megegyeztek, az anyagiakban, a céges ügyekben és a gyerekekkel kapcsolatban is.

Nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni, így Edina és Csuti megbeszélései sem zajlottak problémamentesen. Egyedül talán csak a gyerekek kérdésében értettek egyet, azt az első pillanattól kezdve egyértelművé tették, hogy a három és fél éves Medox és a kétéves Nina az első, őket közösen nevelik majd tovább, bármi is történjen

– árulta el a lapnak a pár egyik ismerőse. Csuti már nem volt ilyen bőbeszédű, amikor a válásról kérdezte őt a lap.

Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik

– nyilatkozta Csuti. Ő és Edina 2018-ban házasodtak össze, Edina akkor már várandós volt kisfiukkal, Medoxszal. Később még egy gyermekük született, Nina, aki nemrég ünnepelte második születésnapját.