Csocsesz megmutatta új szerelmét

Bulvár

Csocsesz felesége halála után egy évvel a zenészre rátalált a szerelem.

Csocsesz, vagyis Kiss Attila egy évvel ezelőtt veszítette el a feleségét, aki a koronavírus következményei miatt hunyt el. A zenész tudta, felesége azt akarná, hogy boldog legyen, de akkor még nem állt készen erre. Ez azonban most megváltozott, ugyanis belépett az életébe egy hölgy, akiről a Borsnak mesélt.

Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral. Úgy gondolom, az életben mindenki azt kapja, amit érdemel és azt hiszem, én is megérdemlem a boldogságot

– mondta az énekes. Tavasszal jött össze Angélával, akit már régebb óta ismer. Jó barátok voltak, néha együtt is dolgoztak a tévében, de sokáig nem történt közöttük semmi.

Tavaly év végén időnként írásban beszélgettünk. Az utóbbi hónapokban viszont személyesen is találkoztunk és szépen lassan elkezdtünk többet érezni a másik iránt. Együtt megyünk mindenhova, Angi elkísér a fellépésekre is

– árulta el Csocsesz, aki úgy érzi, Angi mellett önmaga lehet, nincsenek titkaik, mindent megosztanak egymással és bízik abban, hogy az emberek is megértőek lesznek vele, hiszen a felesége, Gyöngyike is azt szerette volna, hogy boldog legyen.

Fotó: Facebook/csocseszhivatalos