Krizsán Lili

Pizzafutárként dolgozik a TV2 sztárja

Bulvár

Krizsán Lili anorexiája miatt hónapokat töltött kórházban, ami az anyagi helyzetére is hatással volt. Most futárként dolgozik.

Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! tavalyi évadában szerepelt, később azonban nem tehetsége, hanem anorexiája miatt került a figyelem középpontjába. Szerencsére sikerült kigyógyulnia a betegségből, a kórházat is jó ideje maga mögött tudhatja.

Az életem már nem a betegségről szól, és nem akarom, hogy a jövőben ez alapján ítéljenek meg

– nyilatkozta a Borsnak Lili, akit nagyon bánt, hogy a tehetségét nem hangoztatták, csak az állapotát. A kórházban töltött időszakának anyagi következményei is lettek, most azon dolgozik, hogy az egészségi állapota után ezen a téren is rendbe hozza magát. Az éneklés egyelőre kevés ehhez.

Heti 3-4 napot, reggeltől estig futárként dolgozom, énekelve viszem házhoz a pizzát. A hét többi napján dolgozom a saját dalaimon, koncertezek

– mondta a fiatal énekes, akinek az életében a munka és a zene egyensúlyban van, de reméli, hogy hamarosan az utóbbira tud száz százalékban koncentrálni. Lili szeretne stabil életkörülményeket teremteni magának. Vannak még előtte nehézségek, de egyre inkább úgy érzi, lassan az élete ezen része is sínre kerül.