Lagzi Lajcsi

Volt felesége miatt szakított Lagzi Lajcsi és párja

Bulvár

Egy év után szakított Galambos Lajos és párja, Julika, mert utóbbinak nem tetszett, hogy a zenész még mindig jóban van volt feleségével, Boglárkával.

Néhány hete Lajcsi lánya, Bogi egy videót osztott meg közösségi oldalán, amin az volt látható, hogy az egykori család együtt ünnepelte az ő névnapját Horvátországban. Ezt Lajcsi párja, Julika nem tudta jó szemmel nézni.

A válásom után is nagyon jó kapcsolatban maradtunk a volt feleségemmel. Bár véget ért a házasságunk, a három csodálatos gyermekünk a sírig összeköt minket, ezért törekszünk arra, hogy jó legyen a viszonyunk

– mondta a Blikknek a mulatós sztár, akinek a lánya azért osztotta meg azt a videót, mert jó érzéssel töltötte el, hogy annyi év után ismét együtt van a családja. Julika viszont nem örült neki. Azt pedig végképp nem értette, hogy Lajcsi miért magyarázkodik a sajtóban, és hangoztatja, hogy Bogival továbbra is egy családot alkotnak.

Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány „jó barátja” nem a legjobb szándékkal – sőt, volt, aki irigységgel – véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam. Ez még nagyobb feszültséget szült közöttünk. Én nyugodt, kiszámítható kapcsolatra vágyom, és mivel mások voltak az elképzeléseink, a napokban közösen úgy döntöttünk, jobb, ha elválnak az útjaink

– mondta Lajcsi, akit nagyon megviselt a szakítás, de belátta, hogy jobb így mindkettejüknek. A szokásain pedig nem változtat, a jó kapcsolatot volt feleségével továbbra is fenntartja. Múlt héten fia, István 21. születésnapját ünnepelték megy együtt egy étteremben, közösen.