Kulcsár Edina

Kulcsár Edina a babáról: “Nem tudom, hogy jött össze”

Bulvár

A modell számára igazi meglepetés volt a baba, bár ő és G.w.M szeretettek volna közös kisbabát, de nem most.

Kulcsár Edina év eleji bejelentésétől, mely szerint szerelmes a rapper G.w.M-be már csak az durran nagyobbat, hogy kedden kiderült: gyermeket is vár tőle. Épp akkor, amikor Edina szerepet kapott a Dacing with the Stars-ban, amikor már gőzerővel zajlottak a próbák. Edina nagyon szeretett volna részt venni a műsorban és minél tovább eljutni benne, épp neki volt kitalálva, de az áldás közbeszólt.

Erről is beszélt a TV2-nek, szavait a 24.hu írta meg. A modell elmondta, ő és G.w.M nagyon várták, hogy kisbabájuk legyen, de nem ilyen korán tervezték.

Azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, főleg így, hogy váratlanul jött. Nem tudom, hogy jött össze, elvileg nem kellett volna, hogy így fogalmazzak. Mégis nagyon örülünk neki. Egy reggel, vasárnap délelőtt tudtam meg, hogy lesz kisbaba. Akkor egy órán keresztül csak ültem és meredtem magam elé, hogy ez hogy történt és most mi lesz?

– mondta Kulcsár Edina, aki nagyon örült az áldásnak, de sokkolta is a hír. Gondolkodni kezdett, hogyan mondja el párjának, de erre végül nem került sor, mert izgalmában elfelejtette elrakni a terhességi tesztet, mikor elment otthonról, G.w.M pedig amint hazaért, azonnal megtalálta azt. Ő és Edina hihetetlenül boldogok most, Edina szavaival élve madarat lehetne velük fogatni.

Kulcsár Edina helyét egyébként szintén nem kis meglepetésre Berki Krisztián özvegye, Mazsi veszi át a táncos műsorban.