Schobert Norbika

Schobert Norbika nyerte a Farm VIP-t

Bulvár

Véget ért a Farm VIP idei évada, amit hosszú küzdelem után ifjabbik Schobert Norbert nyert meg.

A döntőben ő és Smaltig Dalma küzdhettek meg a 11 milliós fődíjért. Sokáig úgy tűnt, Dalma előnyhöz jutott, a labarintusos feladattal azonban annyira meggyűlt a baja, hogy Norbika be tudta hozni a lemaradását, majd meg is előzte az édesanyát és ő futott be elsőként.

Ifjabbik Schobert Norbert úgy érzi, a műsorban meg tudta mutatni igazi énjét. Rubint Réka és Schobert Norbert 17 éves fiát ismeretlenül is sokan bántják híres családja miatt, ám most bebizonyította, hogy – a feltételezések ellenére – tisztességes és dolgos fiúnak nevelték a szülei, aki egy farmon is megállja a helyét – írja a Blikk.

Amikor elkezdődött a műsor, gondoltam arra, milyen jó lenne nyerni, de nem mindenáron akartam ezt. Sokkal fontosabb volt számomra, hogy végre meg tudjam mutatni, milyen ember is vagyok valójában. A közösségi oldalaimra feltett fotóim és a családom miatt ugyanis rengeteg bántást kapok

– mesélte a lapnak Norbika, akit nagyon sokan gúnyoltak az iskolában egyrészt az alkata, másrészt édesapja erős nyilatkozatai miatt. De nemcsak a diáktársai, hanem a tanárok is megjegyzéseket tettek rá. Ezért is örült a műsor nyújtotta lehetőségnek, hogy megmutathassa, ki is ő valójában. Végig magát adta, és úgy látta, ez szimpatikus a társainak és a nézőknek is. A műsor végére azonban már ő is elfáradt, a döntőben is volt olyan pillanat, amikor azt érezte, itt a vége.

A döntőben a puzzle-nél le is maradtam, ott még az is megfordult a fejemben, hogy feladom, de aztán valami csoda folytán a végére sikerült behoznom a jelentős hátrányomat. El sem hittem, amikor futottam a célba, hogy sikerülhet, csak a szüleim hangjára figyeltem, akik fentről kiabáltak nekem. Az adta a legnagyobb erőt

– mondta Schobert Norbika, aki megnyerte a műsor fődíját, a 11 millió forintot, emellett pedig egy korábbi játékban még 1 millió forintot is szerzett, így 12 millió forinttal gazdagodott 17 évesen. A nyereményével okosan szeretne bánni ifjabbik Schobert Norbert, egyelőre félreteszi, hogy majd befektethesse azt.

A győzelem utáni pillanatok a farmon: