Zámbó Krisztián

Dalpárbajra hívta ki Zámbó Krisztián Peter Srámeket

Bulvár

Nem csitulnak a kedélyek Zámbó Jimmy nagyobbik fia és egyik legnagyobb rajongója között.

Zámbó Krisztián úgy döntött, kihívja Peter Srámeket egy dalpárbajra. A Bors vette észre, hogy Jimmy fia arra kérte a fiatal, szlovák származású énekest, adják elő mindketten Zámbó Jimmy Sírni volna jó című dalát.

Peter Srámek! Állj ki velem erre a nótára. Kíváncsi vagyok. Ha tényleg jobban megértenek a felvidékiek és Magyarország, és te azt mondtad, hogy nem vagy felvidéki, hanem szlovák fiú… akkor add át ezt a dalt mindenkinek

– írta ki Zámbó Krisztián üzenetét a Facebook-oldalára, amit idővel azonban kitörölt. A lapnak elmondta, hirtelen felindultságában hívta ki a dalpárbajra Srámeket, mert látott egy videót. Nem is szeretne már ezzel tovább foglalkozni, de megvan a véleménye a fiatal előadóról.

Végignéztem Peter pályafutását, azt azonban nem vállalja fel, hogy hatalmas hátszéllel indult. Sokan nem ismerik őt, én viszont igen. A sikereinek örülök, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy pillanat alatt el is múlhat. Én tizenhárom éve csinálom, az utolsó kis lakásba is elmentem, akár 5-6 ember előtt is felléptem ugyanolyan szívvel és lélekkel, mint amikor egy nagyobb színpadon állok

– nyilatkozta Zámbó Krisztián, majd így folytatta:

Ember maradtam, pedig 43 éves vagyok. Peter is becsülje meg, hogy Magyarországon elfogadták, ez csak egy jó tanács.

Zámbó Jimmy fiának nincs baja azzal, ha valaki sikeres, de szerinte ezt Peter Srámek rosszul kezdi el használni, és ez bosszantja őt. Zámbó Krisztián szerint Jimmy csak egy van és ez így is marad.

A visszavont kihívás híre eljutott Peter Srámekhez is, de ő nem szeretne túl sokat foglalkozni az üggyel, úgy érzi, bizonyított már kilenc év alatt eleget. A konfliktust pedig Zámbó Krisztián és közte nem is érti.