Gáspár Győzike

Gáspár Győzike Mészáros Lőrincről: “Szimpatikus, mert tud valamit”

Bulvár

Szimpatikusnak tartja Győzike Magyarország leggazdagabb emberét, és úgy véli, a felesége, Várkonyi Andrea is okkal van vele.

Gáspár Győző volt az első vendége a naphire.hu Youtube-csatornájának. Az egykori showman hű maradt önmagához, vicces dolgokat mesélt, például azt, hogy polgármester szeretne lenni, de Mészáros Lőrincről és a fociról is kifejtette a véleményét.

A Romantic újabban Fradi-szurkolóként tetszelgő frontembere elárulta, korábban azért nem járt mérkőzésekre, “mert az ember olyan, mint egy jó gyümölcs, későn érik” – írj a propeller.hu. Az emberek véleménye, hogy például Fideszes g*cikének nevezik őt a meccseken, egyáltalán nem érdekli, élvezi, hogy meccsekre jár.

“Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – így szidták a debreceni drukkerek Gáspár Győzőt

De nemcsak a fociról alkotott bátran véleményt Gáspár Győző, Mészáros Lőrincről is elmondta, mit gondol, így értekezett róla:

Szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot.

És ha mindez még nem lenne elég, Győzike azt is elárulta, az egyik nógrádi falu polgármestere szeretne lenni, állítólag az ott élők győzték meg arról, hogy induljon a következő polgármester választáson.