Tóth Gabi

Tóth Gabi: “Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom”

Bulvár

Hónapokat kellett erre várni, de végre megszólalt a válásáról Tóth Gabi.

A fél országot megrázta, amikor nyáron kiderült a nemzet énekesnőjéről, a csalad.hu-n rendszeresen író énekesnőről, hogy megcsalta férjét, Krauszt Gábort és összejött a Fricska táncosával, akivel azóta is nagyon boldogok együtt. Az énekesnő most végre megtörte a csendet és egy hosszú posztban mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat.

Így mulatott Tóth Gabi a szakítása napján – egy fideszes politikus fotói buktatták le

Tegnap Gabi közzétette Átkozott nyár című új dalát, amit az elmúlt időszak eseményei ihlettek. A dal nagyon fontos Gabi számára.

Akinek nem lenne elég a szerzemény mondanivalója (“Itt hagytad hát nekem a zenét. Mondd, hogy legyek így csendes feleség…?”), az énekesnő hosszú bejegyzéséből megtudhatja, milyen érzések dúltak benne az elmúlt időszakban, Tóth Gabi ugyanis őszinte vallomást tett Instagramján.

Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem  általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De, “Ez vagyok én”!

– írja bejegyzésében Tóth Gabi, aki hozzátette, mindenhez két ember kell.

A dallal azt szeretné elmondani, amit eddig nem akart, úgy érzi, most jött el ennek az ideje. A nyár kemény volt a számára, a dalt pedig azoknak küldi, akik voltak már hasonló helyzetben egy nehéz döntés után, és azoknak is, akiknek sokadszorra is sikerült felállniuk a padlóról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés