A sokoldalúan felhasználható asztali grill

Gasztro

Ugyan a grillezést általában nagyobb társasággal szoktuk elképzelni, mégis előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor valami miatt csak egy kisebb szerkezetre lenne szükségünk. Ilyenkor jöhetnek jól az asztali grillek, amik számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, és sokszor kiválthatják nagyobb méretű társaikat. 

Természetjárók barátja

A lezárások miatt nagyon beszűkültek a szórakozási lehetőségek, emiatt az elmúlt évben egyre többen kanyarodtunk vissza a természetben való kikapcsolódáshoz. Viszont így, hogy itt a nyár, egyre kevesebb helyen szabad tüzet gyújtani. Márpedig egy hosszú túrát kevés dolog tud olyan méltó módon megkoronázni, mint egy közös sütögetés. Erre pedig kiválóan alkalmas lehet egy asztali grillsütő, ami akár kevesebb, mint 1 kg-os is lehet. Így pedig biztosan be fog férni a kiránduláshoz elengedhetetlen holmik közé a kocsiba anélkül, hogy bármi másról le kellene mondani miatta.

Úgy érzed, neked is szükséged lenne egy megbízható készülékre, hogy minden tökéletes legyen a nyáron? Nézd meg a SpaTrendnél kapható grillsütőket, és találd meg a hozzád legjobban passzoló modellt!

Sok jó ember kis helyen is elfér…

A mondásokban sokszor nagy igazságok rejlenek, de egy családi vagy baráti összejövetelt nagyon meg tud keseríteni, ha helyszűkében vagytok. Ilyenkor pedig kifejezetten kellemetlen, ha az amúgy sem tágas térből egy tetemes részt a grillsütő foglal el. Mi hát ilyenkor a megoldás? Grillezzetek az asztalon!

Kompakt méreteinek köszönhetően egy asztali grill nem foglal több helyet, mintha egy leveses- vagy salátástálat tennél az asztal közepére. A hangulaton is hatalmasat dob, hogy a szemetek előtt sül meg az étel, akár egyedileg megszabhatják az asztalnál ülők, hogy mennyire átsütve szeretik az adott fogásokat. 

Romantikus grillezés? Miért is ne?

Ugyan a világ kezd újra kinyílni, és egyre több helyre tudunk beülni, mégis vannak olyan pillanatok, amikor legszívesebben csak kettesben töltenénk az időnket a kedvesünkkel. A grillezést erős túlzással sem lehet éppen randifogásnak hívni, de ha eltérünk a klasszikus elképzelésektől, akkor már nem is tűnik annyira meredeknek a gondolat. 

Egy asztali grillsütővel, néhány gyertyával és egy pohár borral igazán romantikus hangulatot tudunk teremteni a nyári estéken. A madarak csiripelését és a természet hangjait hallgatva kimondottan meghitt környezet jöhet létre, miközben a zamatos fogások sülnek. 

Attól sem kell tartanod, hogy a füst elrontja az estéteket, ugyanis az asztali grillekhez tanácsos kókuszbrikettet használni. Ezek környezetbarátak, hosszú hőtartással bírnak, és nagyon kellemes, kókuszos aromájú füstöt árasztanak, így az este hangulatát is emelik.