DDC beton: megbízható partner otthon is

Gazdaság

A jó idő beköszöntével egyre többen kezdenek bele a házépítésbe, a különböző felújítási munkálatokba. Az elengedhetetlen alapanyag, a beton beszerzése – főleg, ha magánszemélyként nagyobb mennyiségre lenne szükség – azonban sokszor nehezen kivitelezhető. A Duna-Dráva Cement. Kft. (DDC) betonüzemei erre is megoldást kínálnak.

A hajdúböszörményi üzem biztosította a kiváló minőségű beton alapanyagot számos környékbeli kivitelezéshez. Úgy, mint a 35-ös főút felújításához, a Wolf System állattartó telepekhez, a helyi sajtüzemhez, illetve a Pomagro Kft. hűtőházhoz, valamint a Formula GP Kft. terményüzem és állattartó telepek építéséhez egyaránt. Mindezek mellett az elmúlt időszakban DDC-s betontermékekből készült el a grandiózus BMW gyár, megújultak a járdák Hajdúszoboszló városában, valamint a Szurmai utcai társasház megépítéséhez is nagy mennyiségben szállítottak alapanyagot.

Magánszemélyek számára is nyitva

A DDC betonüzemeiben – a szerződött partnereikhez hasonlóan – magánszemélyek számára is lehetőséget nyújtanak a teljes termékkínálatuk megvásárlására. A szakemberek pedig a felhasználási célnak megfelelően elkészítik és kiszállítják a transzportbetont.

A kiváló minőségű termékek előállítása során kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre is; a DDC fontosnak tartja a környezetkímélő eljárások alkalmazását. Mindezek mellett, a minőségbiztosítási tevékenységük részeként az előállított betontermékek ellenőrzésére integrált minőségirányítási rendszert használnak.

A vásárlók számára az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a betonüzemnél lehetőség van a mixeres betonok mellett a billenő platós tehergépkocsival történő kiszállításra és a betonpumpával történő továbbításra is.

DDC – a (beton)biztos partner

A helyi utak, épületek és üzemek építéséhez a DDC több ezer köbméter betont szállított a Debreceni, valamint a Hajdúszoboszlói és a Hajdúböszörményi Betonüzeméből az elmúlt évek során. Az ezekhez hasonló nagyberuházások során mutatkozik meg igazán a DDC azon célja, hogy vevőit az ország bármely pontján, az elvárható legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Éppen ezért, a DDC országszerte csaknem 50 betonüzemmel rendelkezik, amelyhez a vállalat Cement- és Kavicsüzletága biztosítja a folyamatos és kiegyensúlyozott alapanyagellátást.

A Duna-Dráva Cement Kft. több évtizedes fennállása alatt már bebizonyította, hogy a minőség javítása, a hatékonyság növelése és a környezeti terhelés csökkentése érdekében képes az állandó megújulásra, illetve termékpalettája folyamatos fejlesztésére és bővítésére. A DDC mindezeken túl az új receptúrák összeállítása során a helyi alapanyagokat is előnyben részesíti. Ennek köszönhetően cementtermékei büszkén viselik a Magyar és Hazai Termék védjegyeket. A védjegy garancia az áru hazai eredetére, minőségére és a gyártó megbízhatóságára.

További információkkal kapcsolatban látogasson el a DDC weboldalra, hívja a +36 30 660 2535-ös telefonszámot, vagy érdeklődjön személyesen – minden hétköznap 7:00 és 15:00 között – a betonüzemeknél. (x)