Kulturális programok széles kínálatával várja a vendégeket Hajdúszoboszló a nyár végéig

Hajdúszoboszló a turisztikai attrakciók mellett kulturális programok sorkaságával várja a nyár hátralevő időszakában is a vendégeket – közölte a fürdőváros független polgármestere a Hungarospa fürdőkomplexumban tartott sajtótájékoztatón szerdán.

Hajdúszoboszló strand, gyógyfürdő

Soha nem adja fürdőjét Hajdúszoboszló – üzente a város polgármestere a kormánynak

Hajdúszoboszló a fürdőjét nem adja soha, reagált egy sajtóban megjelent hírre Hajdúszoboszló polgármestere, mi szerint az a lehetőség is elképzelhető, hogy a Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter nevével fémjelzett növekedési és versenyképességi kabinet most azon tanakodik, miképpen lehetne kisajátítani a nagyrészt önkormányzati tulajdonban levő fürdőket. A felvetésre a minisztérium is reagált.

6,64 milliárd forintból épült sertéstelepeket adtak át Nádudvaron és Hajdúszoboszlón

Két sertéstelepet adtak át január 3-án Nádudvaron és Hajdúszoboszlón. A Nagisz Csoport beruházásában két új, európai szinten is versenyképes sertéstelep épült több mint 6 milliárd forintból –  tette közzé Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkárja.  

Szilveszteri csergetés Hajdúszoboszlón

Szilveszterkor a TOP 10 belföldi úti cél között megtalálható Hajdúszoboszló is

Szilveszter éjjelére az előző évinél 60 százalékkal többen foglaltak szállást idén december 29-éig, 2019-hez képest pedig 13 százalékkal nőtt a foglalások száma időarányosan – közölte foglalási adatai alapján a Szallas.hu pénteken az MTI-vel.

Látványos óévbúcsúztatás Hajdúszoboszlón: Szilveszteri csergetés és Kerekes Band koncert várja az érdeklődőket az év utolsó napján

Izgalmas programokkal egy különleges óévbúcsúztatásra várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón az év utolsó napján.  Idén is megrendezésre kerül ugyanis az évről-évre egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő szilveszteri csergetés.