Ezzel az alkalmazással könnyebb lesz bulizni

Helyi hírek

A LookIn partialkalmazás nyerte meg az Innovatív Generáció Debreceni innovátor startup és társadalmi vállalkozó képzésének versenyét, és ezzel 200 ezer forint és 12 ezer dollár értékű IBM szoftver és hardver inkubációval lettek gazdagabbak. A LookIn célja: megkönnyíteni a bulizni vágyó emberek életét, hogy a legjobb és számukra legmegfelelőbb bulit találják meg.

A LookIn csapata az !gen Debrecen innovátor startupper és társadalmi vállalkozás képzésén kezdték el 2014 szeptember végén kidolgozni azt a mobil alkalmazást, amivel elnyerték ezt a djat.

Az alkalmazás segít abban:

  • hogy a buliban elveszett ismerősök a “Cimbora GPS”-sel megtalálják egymást
  • a bulikban lévő felhasználók élőben véleményezzék, osztályozzák a bulikat, vagy a “heringmérővel” megmutassák mennyire zsúfolt egy szórakozóhely
  • valamint egy beépített buliajánló is van a mobilalkalmazásban, hogy senki ne essen kétségbe, és mindig megtalálja azokat a helyeket, ahová bulizni tud menni

A LookIn csapata nemrég kezdte el az alkalmazást piacra vezetni, de már nagy érdeklődés övezi őket, és az utóbbi 2 hétben sikerült megduplázniuk a felhasználóik számát!