Kübekháza, falu, település

Ingyenes, levelezős gimnáziumi oktatás indul Kübekházán

Helyi hírek

Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere néhány napja a Kübekháza Hírszolgálat nevű, hivatalos Facebook oldalon jelentette be, hogy szeptembertől ingyenes levelezős gimnáziumi oktatást indítanak a faluban, amennyiben a jelentkezők létszáma eléri a 30 főt.

Egy húsz pontos hírlevél második pontjaként adta hírül Molnár Róbert, Kübekháza polgármstere, hogy ingyenes levelezős gimnáziumi oktatás indul hamarosan a településen. 

“Örömünkre szolgál, hogy a képzésre már az első napon nagyon sokan kértek a Polgármesteri Hivatalban jelentkezési lapot. Kübekháza Önkormányzata és a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium felnőttoktatási tagozatával történt megállapodás eredményeként indulhat az oktatás, amelyre május 17-ig lehet a Polgármesteri Hivatalban jelentkezni” – áll a bejegyzésben. 

A beiratkozás, a vizsgák és a tankönyvek, valamint a digitális tananyagokhoz való hozzájutás is teljesen ingyenes lesz.

“Kérjük, ragadják meg e talán soha vissza nem térő alkalmat! A konzultációkra helyben, várhatóan péntek délutánonként kb. három óra időtartamban kerül sor. Minden más gimnáziummal egyenértékű bizonyítványt kapnak a kitartó és elkötelezett lakóink, akikre – ezért is – nagyon büszkék leszünk” – osztotta meg a polgármester.

(Kübekháza Hírszolgálat)

Fotó: Frank Yvette