22-es DKV busz

Jön az Újpest, lezárás miatt terelőútvonalon járnak a buszok szombaton

Helyi hírek

2024. április 27-én, szombaton 19:30-tól rendezik meg a DVSC – ÚJPEST FC labdarúgó mérkőzést a Nagyerdei Stadionban.

A mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében április 27-én 17:00 óra és 22:30 óra között a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát lezárják. A lezárás ideje alatt a 16-os, 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok terelőútvonala:

16-os autóbusz:
A Gyógyszergyár irányába közlekedő 16-os autóbusz a Baksay Sándor megállóhely után a Baksay Sándor utca – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út terelőútvonalon közlelkedik.

A Nagyállomás irányába közlekedő 16-os járat a Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút – Hadházi út terelőútvonalon közlekedik.

22-es autóbusz:
A 22-es járat a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállóhely után visszafordul a körforgalomban, majd a Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22-es autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

22Y-os autóbusz:
A 22Y-os járat a Szociális Otthon megállóhely után a Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22Y-os autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

24-es autóbusz:
A 24-es járat a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út, körforgalom – Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekedik. A 24-es autóbusz a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

24Y-os autóbusz:
A 24Y-os autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út terelőútvonalon közlekedik. A 24Y-os járat a Szociális otthon megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg.

A meccsre érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező utasok ezen a napon 16:30 óra és üzemzárás között díjmentesen használhatják a DKV Zrt. villamos, autóbusz és trolibusz járatait.

Magyar Kupa-elődöntő: majdnem csodát tett a Szpari a Ferencváros ellen Balmazújvárosban