DKV Mercedes busz Debrecen

Beszakadt az úttest Debrecenben, változik a 34-es és a 34/A-s buszok közlekedése

Helyi hírek

A Rózsavölgy utca és a Bondorhát utca kereszteződésében a beszakadt úttest helyreállítási munkáit végzik 2024. május 8-án, szerdán 09:00 órától előreláthatólag május 10-én, pénteken üzemzárásig.

A munkák miatt változik a 34-es és a 34A jelzésű autóbuszok közlekedési rendje Debrecenben. A Segner térről induló 34/34A jelzésű járatok csak a Deák Ferenc utca elnevezésű megállóhelyig közlekednek. A Segner tér irányába közlekedő 34/34A jelzésű autóbuszok pedig az Alkotás utcán található Felsőjózsai utca elnevezésű megállóhelyről indulnak.

A Felsőjózsai utcán, az Elek utcán és a Rózsavölgy utcán kimaradó megállóhelyek ellátása érdekében a Deák Ferenc utca és az Alkotás utcán található Felsőjózsai utca elnevezésű megállóhelyek között ráhordó autóbusz járat közlekedik a 34/34A jelzésű járatok közlekedéséhez igazodva, a fenti időszakban.

A 34/34A jelzésű járatok útvonala Felsőjózsa irányába:
Eredeti útvonal – Szentgyörgyfalvi út – Deák Ferenc utca – Deák Ferenc utca, ideiglenes végállomás.

Kimaradó megállóhelyek:
Felsőjózsai utca, Elek utca, Bondorhát utca, Elek utca 147., Felsőjózsa.

A 34/34A jelzésű járatok útvonala a Segner tér irányába:
Alkotás utcán található Felsőjózsai utca, ideiglenes végállomás – Alkotás utca – Szentgyörgyfalvi út – eredeti útvonal.

Kimaradó megállóhelyek:
Felsőjózsa, Rózsavölgy utca 175., Rózsavölgy utca 133., Bondorhát utca, Rózsavölgy utca.

A ráhordó autóbusz járat az alábbi útvonalon közlekedik:
Deák Ferenc utca, ideiglenes végállomás – Deák Ferenc utca – Felsőjózsai utca – Elek utca – Rózsavölgy utca – Bondorhát utca – Elek utca – Felsőjózsai utca – Alkotás utca – Alkotás utcán található, Felsőjózsai utca ideiglenes végállomás.

A ráhordó autóbusz járat az alábbi megállóhelyeket érinti:
Deák Ferenc utca, ideiglenes végállomás, Felsőjózsai utca, Elek utca, Bondorhát utca, Elek utca 147., Felsőjózsa, Rózsavölgy utca 175., Rózsavölgy utca 133., Felsőjózsai utca, Alkotás utcán található, Felsőjózsai utca ideiglenes végállomás.

A ráhordó autóbusz járat közlekedése a Segner tér irányából érkező és az oda induló 34/34A jelzésű autóbusz járatokkal összehangoltan történik!

A J1-es viszonylatjelzésű alsójózsai körjáraton, a DKV Zrt. egyik egyajtós Mercedes-Benz Sprinter típusú midibusza teljesít szolgálatot a helyreállítási munkák ideje alatt.