Remélem, legközelebb sikerül meghalnod :)

Kultúra

Az Apolló mozi egy újabb filmcsemegével várja az érdeklődőket otthonaikban.

Május 14-én, csütörtökön 18:15-től a Remélem, legközelebb sikerül meghalnod 🙂 című filmet mutatjuk be az Apolló mozi Youtube csatornáján.
https://www.youtube.com/user/ApolloMoziDebrecen

A vetítést követően az Apolló mozi facebook oldalán vendégünk lesz Schwechtje Mihály, a film rendezője, akivel élő videokonferencia  formájában beszéljük ki a látottakat, és kommentekben kérdezni is lehet tőle!

A rendező beszélgetőpartnere Kovács Gellért filmkritikus lesz (Filmszerész blog).

Az élő beszélgetés az Apolló mozi facebook oldalán lesz követhető, valamint a DEkulT facebook oldalán.

A filmről:
Remélem, legközelebb sikerül meghalnod 🙂 (12 éven aluliak számára nem ajánlott)magyar thriller, dráma, 96 perc, 2018

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj. Muszáj szembenéznie tinédzser korosztályával, azok hiúságával és saját csapongó érzelmeivel.

A Remélem, legközelebb sikerül meghalnod 🙂 az első magyar tini thriller, egy online zaklatásba forduló szerelem, pattanásig feszült története. Schwechtje Mihály az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában volt az egyik rendező, korábban számos kisjátékfilmet készített, legutóbbi rövidfilmje, az Aki bújt, aki nem jelenleg a mozikban is látható: A fa alatt című, többszörös díjnyertes izlandi fekete vígjáték kísérőfilmjeként.

A Remélem, legközelebb sikerül meghalnod 🙂 az első nagyjátékfilmje, amelyben a tehetséges fiatalok mellett olyan színészek tűnnek fel, mint Polgár Csaba, Mácsai Pál, Kardos Róbert, Rezes Judit és Schell Judit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.