Ne lepődjön meg, ha valaki ma felolvas önnek egy buszmegállóban

Országszerte és a határokon túl is ma ünnepelik a magyar kultúra napját, idén elsősorban online programokkal készülnek, de lesz, ahol ruhaszárító kötélre csíptetve vagy hirdetőoszlopokon olvashatnak verseket a járókelők, máshol autóbuszmegállókban tartanak felolvasást.

Bíróságon támadták meg a Médiatanács Budapest 92,9 MHz-es frekvenciapályázatát

A médiatörvény előírásának megfelelve felfüggesztette a Budapest 92,9 MHz frekvencia pályázati eljárását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén, miután közigazgatási per iránti keresetet nyújtottak be az alakilag érvénytelen ajánlatokat benyújtó vállalkozások. A grémium bírságot rótt ki a Rádió Szentendre szolgáltatójára, amiért eltért szerződéses vállalásaitól és a törvényi rendelkezésektől. A testület […]

Biden beiktatása – Szijjártó Péter üdvözlőlevelet küldött három új amerikai miniszternek

Az új amerikai vezetés hivatalba lépése nyomán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter gratuláló levelet küldött az új elnök, Joe Biden kormányzatában részt vevő Antony Blinken külügy-, Gina Raimondo kereskedelmi és Jennifer Mulhern Granholm energiaügyi miniszternek.

Ismert koreográfus is gyűjt a munkanélküli maradt előadóművészek számára

Élő adománygyűjtő esttel zárul a Független Előadó-művészeti Szövetség (FESZ) Segélyalap adománygyűjtő kampánya január 22-én, amely a koronavírus járvány második hulláma kezdetén indult azzal a céllal, hogy áthidaló pénzügyi támogatással segítse a független színházi területen dolgozó művészeket és a háttérszakmák dolgozóit. A cél az, hogy január 22-ig minimum 2 millió forinttal növeljék a Segélyalap támogatási keretét.