Miért Hunter Force 900 Combo légpuskát szerezz be?

Ország

Ki ne vágyna egy prémiumminőségű fegyverre, amely nemcsak pontosan, de még megbízhatóan is működik? Szerencsére a Hunter Force 900 Combo mindent tud, amire csak szükséged lehet. A német gyártó terméke egyedi, igazán kiváló terméknek számít idehaza.

De vajon mit érdemes tudni róla? Ebben a cikkben minden kérdésedre választ adunk! 

Minőség = Hunter Force 900 Combo

A légpuska egy igazán egyedien megmunkált gyártmány, ami nemcsak a profik számára megfelelő választás, hiszen akár kezdők is könnyedén használatba vehetik. A fegyver gyakorlásra is alkalmas, ráadásul minden egyes részletét alaposan megtervezték és kidolgozták. Ezt kézbe fogva bárki igazi vadásznak érezheti magát!

A Hunter Force 900 Combo tusának a végére a készítők egy visszarúgást megakadályozó gumit helyeztek, ezzel növelték meg a biztonságot. Szerencsére ezt a modellt már kettő biztosítással látták el, ennek köszönhetően pedig a felhúzókar és annak visszacsukása is biztosítva lett. 

A Katonadolog Webáruházból is beszerezhető puska fix csővel rendelkezik, ami képes kizárni a pontatlanságot, amely az elhasználódásból ered. A felhúzása egy alsó kar meghúzásával lehetséges. A Monte Carlo tus kivétele pedig rendkívül egyszerű, így kezdők is könnyedén megvalósíthatják. A Hunter Force-t ráadásul egy True-Gold irányzékkal szerelték fel, így a célkeresztet akár vízszintesen, akár függőlegesen be lehet állítani.

Mit érdemes tudni a fegyverről?

A Hammerli Force egy 1150 milliméter hosszú fegyver, amelynek csőhossza 483 milliméter. Az állítható fiber irányzék mellett a termék 7,5 J maximális energia elérésére képes. A 900 Combot bükkfa tussal látták el, a zárt első irányzék pedig fénygyűjtős. A magas minőségű puska dupla biztosítású, amit precíziós huzagolt fegyvercsővel láttak el. Szerencsére egy nem túl nagy súlyú változatról van szó, hiszen a modell alig 3,7 kilogramm, amihez hozzájön a 0,4 kilogrammos távcső.

Mire van szükség a puska működéséhez?

Minden fegyverhez kell valamilyen léglövedék. A Hammerli ezen modelljéhez vásárolható Umarex Mosquito, illetve Cobra verzió is egyaránt. Előbbi egy lapos fejes, bordázott testes kivitel, míg utóbbi egy hegyes és bordázott változat. Mind a két termék 500 darabos dobozban vásárolható meg, így elég sokáig elegendő lehet. 

Amennyiben gyakorlásra használnád a Hunter Force 900 Combot, nem árt rendelni hozzá lőlapot is, amiből a webáruházban 14 x 14-es méretben vásárolhatsz. A 100 darabos csomagolásnak köszönhetően egy darabig biztosan tudsz majd próbálkozni a célbalövéssel. Kiegészítőként pedig mindenképpen vigyél haza egy taktikai kesztyűt, védőfelszerelést, illetve lőszertartót. A hatalmas online kínálatban szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet!