Mire jók a hámok dildókhoz?

Ország

Kijelenthetjük, hogy a dildók egyre nagyobb szerepet kapnak a szexuális életben. A hámok dildókhoz is kaphatóak, amelyek csak fokozzák az élményt. Akkor ajánlatos beszerezni őket, ha megkedveltük a valósághű élményeket és az eddiginél is több impulzusra vágyunk az együttlétek során.

De vajon mire jók ezek a termékek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mit érdemes tudni a dildókról?

Arra vágyik, hogy valósághűek legyenek az élmények? Akkor mindenképpen szerezzen be egy minőségi dildót, hiszen erre van szüksége ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. A játékszert úgy tervezték meg, hogy a használatuk még a kezdők számára se okozzon nagy gondot. A termékek készülnek rugalmas, hajlékony, de még keményebb anyagból is. Léteznek azonban antiallergén verziók is, amiket szinte bárki alkalmazhat.

A gyártók nemcsak a hímvesszőket formázzák meg, hanem még a heréket is, így lesznek igazán valósághűek a modellek. 

A kategórián belül találkozhat felcsatolható dildókkal, heveder nélküli felcsatolhatókkal, illetve tapadókorongos verziókkal egyaránt. Utóbbira akkor essen a választása, ha nem szereti csak a kezét használni, hiszen a korongok segítségével pillanatok alatt bárhová feltapaszthatja a segédeszközt. Az élmény és a siker tehát minden esetben garantált!

Hámok dildókhoz 

Manapság már szinte bármi beszerezhető online. A hámok dildókhoz a Szeresdmagad.hu kínálatában is megtalálhatóak. Ott van például az Adrien Lastic Srap-on hám, amely egy fekete színű, szilikonból, fémből és pamutból készült modell. A remek minőségű, három ponton is méretre állítható gyártmányba szinte bármilyen dildót belehelyezhet, amilye csak van. A hám széles, nem túl rugalmas, ám erős és tartós pamut anyagból készült. 

Ne feledkezzünk meg továbbá a Vac-U-Lock Strap-on készletről sem, amelyet három dildóval és távirányítóval vásárolhat meg. A csomagba egy flakon vízbázisú síkosítót, egy tisztító folyadékot, egy kis hintőport tettek pluszba. Ennek a nagyon gazdag doboznak a fő eleme a kényelmes hám, amelyet kettős funkcióval láttak el. Fontos tudni azonban, hogy a vibrációs betétet használat előtt alaphelyzetbe kell tenni. Ezt követően azonban bátran alkalmazható.

Érdemes továbbá szót ejteni a tapadótalpról is, amelyet a Fleshjack dildókhoz terveztek meg. Az újabb kiadású változatok esetében az üreges alsó részbe lehet helyezni ezt a talpat, ezzel pedig szinte bármilyen sima felületre letapaszthatja azt. Ezt a tapadórészt azonban csak olyan dildókhoz ajánlatos használni, aminek van kialakított nyílása. 

Választhat továbbá felcsatolható dildót, vállpántos hámmal, Rimba szilikonhámot kiegészítő nélkül, de forgalmaznak kezdők számára is univerzális darabokat. Érdemes tehát körbenézni a kínálatunkban és képbe kerülni a témát illetően!