Itthon hülyének nézik Berki Mazsit

Ország

Berki Krisztián és felesége, Mazsi Mexikóban nyaral. Mazsi már most tudja, ha hazajönnek, mindenki hülyének fogja nézni.

Hogy miért, arról közösségi oldalán mesélt követőinek – vette észre a Bors. Mazsi elmondta, hogy Mexikóban mindenki nagyon kedves mindenkivel, nem úgy, mint otthon.

Pont itt jött egy úriember a két, 17 éves tacskójával és beszélgettem egy kicsit vele. Előtte a takarítónőkkel beszéltem, előtte a másik szomszéddal. Mindenki annyira kedves itt

– mesélte Mazsi, aki szerint Mexikóban mindenki köszön mindenkinek, mosolyogva és jókedvűen. A takarítótól kezdve a munkásokig mindenki. Majd így folytatta:

És az ilyen üdülések illetve kikapcsolódások után, amikor hazamegyünk, akkor szokott az lenni, hogy köszönök mindenkinek, és hülyének néznek. Pedig ez lenne a normális

– vallja Mazsi, aki párjával és kislányukkal azért utazott el ilyen messzire, hogy rendbehozzák a kapcsolatukat. Berki még onnan is egyeztet terapeutájával, akivel a celeb a problémái és házassága megoldásán dolgozik.

Mazsi egyik bejegyzése szerint ő és Berki Krisztián teljes figyelmüket egymásra fordítják Mexikóban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés