Szücsné Puskás Zsuzsanna

Nagy erőkkel keresnek egy négygyermekes anyukát – frissítve

Ország

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Szücsné Puskás Zsuzsa 41 éves nyíregyházi lakos eltűnése miatt.

Frissítés:

Holtan találták meg az eltűnt nyíregyházi családanyát

A rendelkezésre álló adatok alapján Szücsné Puskás Zsuzsa 2024. április 22-én reggel lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Önkéntesek is keresik

A négygyermekes Szücsné Puskás Zsuzsa keresésében civilek is segédkeznek, ma (szerdán) 21 órakor lesz eligazítás a nyíregyházi Praktiker parkolójában. Azt tervezik, hogy “több szem többet lát” elven autókkal járják körbe Nyíregyházát – ha addig nem kerül elő a hölgy.

A nő feltehetően az SCR-251 rendszámú Seat Alhambrájával indult el eltűnése napján.