Véget ért az I. Sütöde Kupa Balmazújvárosban

Sport

Múlt hétvégén rendezték az I. Sütöde Kupát Balmazújvárosban. Pénteken délután és szombaton egész nap a 2010-es kategóriában nevezett 24, vasárnap pedig a 2011-es kategóriában nevezett 20 csapata mérkőzött meg egymással.

A 2010-es kategóriában a DHSE Olasz Focisuli fehér csapata kapta az aranyérmet, akik a Grosics Akadémiával játszottak az első helyért. A bronzéremért folyó küzdelemben a Mol Vidi csapata kerekedett felül a Zindein Ungvár csapata ellen. A torna gólkirálya címért, a Mol-Vidi, az MSE Marosvásárhely és a Zinedin Ungvar egy-egy játékosa, 11-es párbajban mérte össze tudását, ugyanis a tornán mind a hárman 13-13 gólt szereztek. Végül a Zinedin Ungvar játékosa vitte el a külön díjat.

A 2011-es kategóriában a Primavera Satu Mare lett az első helyezett, ahogy a torna gólkirálya címet is ebből a csapatból szerezte meg a 8-as számú játékos.A DHSE Olasz Focisuli csapata a kapta az ezüstérmet. A harmadik helyért az UTE az FTC ellen lépett pályára. A mérkőzés eredménye 2:2 lett, így végül 11-esekkel dőlt el a mérkőzés az UTE javára.

A három nap alatt 167 mérkőzést játszottak a csapatok.