“Nem dúskál az anyagiakban a Loki” – ez történt a szurkolói ankéton

Sport

Szurkolókkal találkozott a DVSC vezetősége pénteken a Redben.

A dvsc.hu beszámolója szerint Ábrók Zsolt cégvezető arról beszélt, hogy nem lehet jónak minősíteni egy olyan őszi szezont, amely során edzőt kellett váltani, és továbbra is egyértelműen az a cél, hogy a DVSC bennmaradjon az NB I-ben. Lehetnénk a 6. helyen, vagy a 12. pozícióban is, de bármi is történik, bent kell maradni – szögezte le Ábrók, aki azt is elárulta, hogy

a klub nem dúskál az anyagiakban.

Edzőtábor helyett például Pallagon készül majd a csapat a tavaszi szezonra.

Ez azért is érdekes, mert az egy évvel ezelőtti tulajdonosváltás után sikerült felébreszteni a – most már hiúnak tűnő – reményeket, hogy a klub komoly tényezője lesz a magyar bajnokságnak: 

Tulajdonosváltás a DVSC-nél, “köztulajdonba” került a klub

 

Tőzsér Dániel sportigazgató, illetve a csapat munkáját a bajnokság végén fogják a vezetők értékelni. A sportigazgató kiemelte az összefogás fontosságát, illetve hangsúlyozta, hogy a nyáron érkezett új játékosok közül van, aki beváltotta a hozzáfűzött reményeket, és van, aki egyelőre kevésbé.

Joan Carrillo vezetőedző elmondta: tudja, hogy a DVSC nehéz helyzetben van, de kiemelte, hogy nem keres kifogásokat, hanem a megoldásokra koncentrál. Azt mondta, nem szabad azon siránkozni, hogy kevés pontot gyűjtött a csapat, inkább meg kell fordítani a folyamatot. Azt ígérte, megtalálja azokat a játékosokat, akik harcolni fognak a Lokiért.

Dzsudzsák Balázs elismerte, hogy többször is rossz teljesítményt mutatott a gárda, és ő sem volt mindig topon, de reméli, ezután is megkapják a támogatást a lelátóról.