A két tábor ki nem állhatja egymást, de mi lesz a pályán? Pikánsnak ígérkezik a szombati Loki-Vidi meccs

Sport

Nem csak a szurkolói ellenségeskedések miatt várható parázs összecsapás a Mol-Fehérvár debreceni vendégszereplésén. Pikáns lesz a meccs Joan Carrillo számára is, aki jelenleg a Loki vezetőedzője, ám korábban a Vidinél is maradandót alkotott – arany- és ezüstérmet is nyert az NB I-ben.

Carrillo a dvsc.hu-nak azt nyilatkozta, nem felejti a Székesfehérvárott töltött időszakot, de most az a legfontosabb, hogy pontokat szerezzen a csapat.

Csapatunk és szurkolóink számára is lényeges, hogy jól teljesítsünk szombaton. Az utóbbi mérkőzéseken a Fehérvár megmutatta erejét, nemrég edzőt váltott, és a futballja is megváltozott. Ezzel az új hozzáállással a vendégek jobb eredményeket érnek el az elmúlt időszakban. Természetesen mi is nagyon készülünk, mi is nyerni szeretnénk. Biztosan jó hangulat lesz a stadionban, tudom, hogy együtt erősek vagyunk

– mondta Joan Carrillo.

A szurkolók talán még a csapatoknál is komolyabban készülnek az összecsapásra. A debreceni keménymag ugyanis mostanában még a Fradi és a Szpari ultráinál is jobban utálja az egykoron barátként szeretett dunántúliakat és viszont.

Komolyabb üzengetés nyilvánosan egyelőre nem történt, de a Loki-tábor várhatóan nagy létszámban képviselteti majd magát a lelátón:

És persze készülnek a fehérváriak is:

A Loki és a Vidi szurkolóinak jelenlegi viszonyát az utóbbi meccsek balhéi hűen ábrázolják. A legkomolyabb összecsapás 2021 őszén Debrecenben volt, a Doberdó-sarkon:

Videó: így randalíroztak a szurkolók a Loki-Fehérvár meccs előtt

Majd februárban a Sóstói stadionban is akadt némi csetepaté:

„Elfogadhatatlan az, ami a lelátón történt” – közleményt adott ki a hazai klub a Fehérvár-DVSC meccs előtti balhé kapcsán