Soroksár Nyíregyháza

Győzött a Szpari a Soroksár ellen

Sport

A 35 fokos hőség ellenére jó iramú mérkőzést hozott  a Soroksár és a Szpari mérkőzése.

A Szpari már a 3. percben gólt szerezhetett volna de Herjeczki lövését védte a kapus. Ezt követően a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek, de nem sikerült belőni a helyzeteiket. A Szpari is támadott, de kimaradtak a helyzeteik. A félidő végén egy kapu előtti szituációnál Novák Csanád megsérült és le kellett cserélni, a helyére Ramost hozták be, aki a második félidő 47-ik percében megszerezte a vezetést.

A Soroksár nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, ám az egyenlítés elmaradt, és a soroksári Gálfi a 62. percben megkapta a második sárgáját is, így emberelőnybe került a Nyíregyháza. Nagy Dominik  69 percben egy szép csel után gólt szerzett, így már kettőre növelte az előnyét a Szpari. De a Soroksár 10 emberrel sem adta fel és Lovrencsics Balázs a 81. percben gólt fejelt, és ezzel beállította a végeredményt. A Nyíregyháza a Pécs mellett továbbra is veretlen az NB2-ben és jelenleg 12 ponttal a negyedik helyen áll.

 

Soroksár SC – Nyíregyháza Spartacus 1-2 (0-0)

Szamosi Mihály Sporttelep 300 néző

Jv: Görög Márió (Horváth Zoltán, Punyi Gyula)

Soroksár: Holczer – Kaján, Króner, Valencsik, Vincze, Németh (Varga 71.), Katona M., Gálfi, Sipos(Köböl 59.), Hajdú (Dragóner 59.), Lovrencsics B.

vezetőedző: Lipcsei Péter

Nyíregyháza: Fejér – Farkas B., Gengeliczki, Rjasko, Nagy B.(Sigér 80.), Toma, Kesztyűs, Nagy D., Gresó (Alaxai 29.), Herjeczki(Pataki 80.), Novák (Myke 43.)

vezetőedző: Tímár Krisztián