Vastag Csaba

Eljegyezte párját Vastag Csaba

Bulvár

Vastag Csaba nem húzza az időt: néhány hónapja van együtt fiatal szerelmével, akinek már meg is kérte a kezét. Nem is akármilyen körülmények között.

Gondos előkészület előzte meg az eljegyzés estéjét, amelyre Vastag Csaba az utóbbi időben lázasan készült. Az énekes párja, Evelin 25. születésnapjára időzítette a lánykérést, amelynek minden részletét megtervezte – írja a Blikk.

Az énekes szerint minden tökéletesen sikerült, lenyűgözte a párját, akinek először egy egész napos kincskereső Disney-túrát szervezett.

Sokat utaztunk, egész nap mentünk és az utolsó állomásra igencsak elfáradtunk. Ezért a születésnapi vacsorát szerettem volna elhalasztani, de Csabi nem hagyta. Akkor persze még nem sejtettem, hogy miért

– emlékezett vissza Evelin, aki alig jutott szóhoz, amikor a vacsora gyönyörű helyszínén meglátta a szeretteit is.

Alig tudtam szóhoz jutni, minden tele volt rózsával, robbantak a tűzijátékok. Aztán felcsendült egy dal, Csabi elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést. Akkora “igen”-nel reagáltam, hogy talán a világ másik felén is hallották. Egymás nyakába borultunk, földöntúli boldogság járt árt minket

– mondta Vastag Csaba menyasszonya, akinek az énekes ezzel az eljegyzéssel túlszárnyalta kislánykori álmait is. Vastag Csaba is nagyon büszke a menyasszonyára, a gyűrűt is kifejezetten neki készíttette, nincs még egy ilyen a világon belőle, ahogy – mint mondta -, Evelinből sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@domjanevelin által megosztott bejegyzés