Zámbó Krisztián

Szakított Zámbó Krisztián és Zsuzsika: ezúttal végleg

Bulvár

A legfrissebb hírek szerint ismét véget ért Zámbó Krisztián és kedvese kapcsolata.

Pedig rengetegen szurkoltak nekik. Zámbó Jimmy legnagyobb fia tavaly nyáron jelentette be, hogy ő és Takács Zsuzsi 11 év után a szakítás mellett döntöttek, de aztán pár hónappal később újra visszataláltak egymáshoz. Akkor azt érezték, nekik örökké egymás mellett van a helyük, mostanra azonban a jelek szerint megváltoztak a dolgok.

Zámbó Krisztián már tegnap is odaírta bejegyzése alá egy kommentben, hogy nincsenek együtt Zsuzsival, a Blikk megkeresésére azonban azt állította, hogy csak egy kisebb összerezzenésről volt szó, amúgy minden rendben van köztük. A lap szerint azonban azóta aludt egy nagyot Zámbó Krisztián és már most úgy látja, mégis véget ért a kapcsolatuk. Közösségi oldalán is kijelentette: nincsenek együtt és soha többet nem is lesznek.

Nem vagyunk együtt és nem is leszünk együtt. Ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden ok velem, az nem érdekel, hogy a másik féllel mi van! Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos. Végre eljött az én időm. Itt le is zárnám a sztorit, és nem akarok többet beszélni erről

– írta ki Insta-sztorijába Zámbó Krisztián.

Zámbó Krisztián szakítás