Két hektáron terjedtek a lángok Debrecenben, a Gázvezeték utca és Vértesi út között

Helyi hírek

Kedden avartűzhöz riasztották a tűzoltókat. Délelőtt Hajdúszoboszlón, a Nyugati sor végében ötszáz négyzetméteren égett a gaz. Nyírmihálydiban, a Kossuth utcában egy hektáros területen keletkezett tűz. Debrecenben, a Kanális utca végében a nádas égett négyszáz négyzetméteren – tette közzé a megyei katasztrófavédelem.

Két hektáron égett a gaz Debrecenben, a Gázvezeték utca és Vértesi út kereszteződésében. Később Püspökladány és Szerep között a nádas égett ezer négyzetméteren.

Délután Hosszúpályiban, a Nyár utcában volt tűz, hétszáz négyzetméteren égett a száraz avar, Nyírmihálydiban pedig a Temető utcába vonultak az egységek szintén avartűz miatt. Két hektáron égett a gaz Debrecenben, a Gázvezeték utca és Vértesi út kereszteződésében. Később Püspökladány és Szerep között a nádas égett ezer négyzetméteren.

Egy fa gyökerestől kifordult Balmazújváros és Nagyhegyes között kedden délután, a közúti forgalmat veszélyeztette. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták a fát.