Pocca Piknik – kuriózum fesztivál a Balaton-felvidéken

Festői környezet, levendulaillat, finom borok, ínycsiklandó ételek és kivételes zenei előadók – ezt kínálta idén a másik alkalommal megrendezésre kerülő Pocca Piknik, Felsőőrsön. A Balaton északi partjának egyik szőlő dűlőjére megálmodott három napos fesztivál igazi kuriózum a magyar fesztiválok palettáján, ahol olyan előadók lépnek fel, mint a Mystery Gang, a svéd Wild Rooster, Pribojszki Mátyás, […]

Szombaton Hajdúszoboszlón lesz DOROGI koncert

Már sokadik klipjét mutatja be a többszörös platina- és aranylemezes Dorogi Péter, mégis ez az első DOROGI klip. A zeneszerző-énekes, aki a tavaly feloszlott Intim Torna Illegál frontembere volt, az idei évtől új formációban, új zenészekkel, DOROGI néven lép színpadra. Februárban jelent meg az első DOROGI dal, Néhány fényes gomb címmel, amelyhez az erdélyi Madarasi […]

Emberközelségbe kerültünk Varga Viktor raszta fürtjeihez – ilyen volt a 2022-es szoboszlói strandnyitó

Strandszezon nyitó bulival tárta ki kapuit a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum április 30-án. Az este hat óra után kezdődő buli környékbelieken túl más város lakóit is vonzotta. Volt olyan, aki egyenesen Győrből érkezett a rendezvényre. A Mediterrán tengerpart Hajószínpadán fellépett a debreceni  Piruett Táncstúdió, Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Heincz Gábor Biga, és Varga Viktor.

Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennana is fellép Szegedi Ifjúsági Napokon

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti fesztiválra érkezik – mások mellett – Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennan és Alle Farben. A SZIN augusztus 24-27 között lesz a már megszokott helyen, a Napfény Városában, a Szegedi Partfürdőn. 

Újabb fellépők a jövő évi debreceni Campus Fesztiválon

Az eddig nyilvánossá vált négy nemzetközi produkció – a holland Tiësto sztárlemezlovas, a norvég Aurora, az angol punkveterán The Toy Dolls és a holland funk-etnojazz csapat, a Jungle by Night – után a hazai mezőny legjobbjai közül most negyven névvel bővült a  jövő évi debreceni Campus Fesztiválon fellépők sora.