Két közözött autó a járműszerelvényen

Egy román állampolgár 2021. július 20-án 9 óra 30 perckor az általa vezetett tehergépkocsival jelentkezett kilépésre Ártándon. A rendőrök ellenőrizték a sofőr, valamint a jármű adatait és megállapították, hogy a járműszerelvényen szállított autók közül kettőt is köröznek a francia hatóságok. – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Siklóernyő

Siklóernyős balesetben megsérült egy 46 éves férfi Hajdúszoboszlón

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. június 20-án 9 óra 10 perc körül a Hajdúszoboszló térségében siklórepülés közben, eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant egy 46 éves férfi.  Az elsődleges információk szerint a siklóernyős a baleset következtében megsérült, ezért a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba szállították.

13 fős bűnszervezet számoltak fel, 25 helyszínen tartottak házkutatást

A KR NNI nyomozói összehangolt akció során 13 embert fogtak el, 25 helyszínen tartottak kutatást, több tíz kiló kábítószert, ezzel összefüggésben gépkocsikat és 200 millió forintot meghaladó értékben készpénzt és kriptovalutát foglaltak le. A bűnszervezet felszámolásában nagy jelentősége volt egy új titkosított platformnak, az Anom-nak.