Brutális verés után három emberre gyújtottak egy lakókocsit Debrecenben

Rendőrség

Három ismerősük látogatta meg a lakókocsiban élő két debrecenit. Hamar előkerült az ital és egy régi sérelem is. A vita egészen addig fajult, hogy egy férfit brutálisan megvertek, majd a magatehetetlenül fekvő áldozatra és további két emberre rágyujtották a lakókocsit – tájékoztatta lapunkat a police.hu.

 

A bejelentés 2021. április 24-én este érkezett egy lángoló lakókocsiról Debrecenben, a Benedek Mihály utcában. A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta.

Mint kiderült, a lakókocsiban egy férfi és egy nő tartózkodott, amikor három ismerősük meglátogatta őket. Italozni kezdtek, azonban a vendégek közül a 36 éves T. Tamás és a 37 éves G. József egy régi sérelmüket számon kérték a vendéglátójukon, a 44 éves férfin.

A vita egészen addig fajult, hogy a két férfi brutálisan megverte a sértettet, majd a magatehetetlenül fekvő áldozatukra, valamint a velük együtt érkező barátjukra és az 58 éves nőre gyújtották a lakókocsit. A sértettet az időközben hazaérkező lakótársa húzta ki a lángoló trélerből, majd kisegítette a még bennmaradt két bajbajutottat is. Az orvosi vélemények alapján a 44 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A debreceni rendőrök azonnal a feltételezett elkövetők keresésébe kezdtek, akiket még aznap beazonosítottak és elfogtak. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

A Hajdú-Bihari Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette bűnügyi őrizetbe a két debreceni lakost. Letartóztatásukat 2021. április 27-én rendelte el a Debreceni Járásbíróság.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük