Ingyenes futballtörténeti kiállítást nyitott az MTI Nemzeti Fotótár

Ingyenes futballtörténeti kiállítást nyitott A magyar labdarúgás története címmel az MTI Nemzeti Fotótár a labdarúgó Eb ideje alatt hét magyarországi nagyvárosban; a szabadtéri tárlat a magyar labdarúgás emlékezetes pillanatait dolgozza fel az Aranycsapattól a jelenig.

Külső gumik a kerékpáron – méretek bringatípusok szerint

Bizonyos kerékpáros alkatrészek elég nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért kiválasztásuk során ügyelnünk kell arra, hogy csak minőségi darabok mellett döntsünk. Ez tulajdonképpen igaz a külső gumira is. Miért? Mert érintkezik nagyjából mindennel, ami az útjába kerül, kővel, kátyúval és még sorolhatnánk.

Kovács István: sok mindent hajtottunk már vége, de még korántsem értünk a végére

Több döntést meghoztak már, és számos folyamatot elindítottak az elmúlt szűk két hónapban, de még korántsem értek a feladatok végére a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetségben (AIBA) – jelentette ki Kovács István, akit március 22-én neveztek ki a szervezet főtitkárának.

Orbán Viktor fogadta a FINA alelnökét, elnökjelöltjét

Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesten zajló vizes Eb-ről, a fiatal úszók továbbképzéséről és a magyar úszósport támogatásáról is tárgyalt hétfőn a Karmelita kolostorban Husain Al Musallammal, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) első alelnökével, a szervezet elnökjelöltjével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat, Szőke is megkapta a jutalmat

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke hétfőn reggel köszöntötte a tokiói olimpiára kijutott, illetve az április Európa-bajnokságon érmet szerzett versenyzőket, akik közül az idei játékokra utolsóként kvótát szerzett Szőke Alexnek átadta a sikerért járó jutalmat.

Kajak-kenu vk – Alakulóban a magyar olimpiai csapat

A részben utánpótláskorú versenyzőkkel felálló magyar válogatott 15 éremmel, négy arannyal, nyolc ezüsttel és három bronzzal zárta a vasárnap véget ért, szegedi kajak-kenu világkupát, a dobogós helyek közül azonban csak kettő – Tótka Sándor (K-1 200 m, 2.); Balla Virág, Takács Kincső (C-2 500 m, 2.) – született olimpiai számban.