Önélező olló, hogy innentől manikűr-ollóid mindig penge-élesek lehessenek!

A Solingenből származó önélező ollók olyan csúcsminőséget képviselnek a finomacéláruk piacán, amely a gyártó német manufaktúrát világszerte ismertté és elismertté tette. De mit tudnak ezek az eszközök, hogy azok, akik kipróbálják, csak dicsérni tudják?

Néhány a fürdőszobai kiegészítők tárházából

A fürdőszobába is szükségesek különböző kiegészítők. Vannak, akik nem szeretik telepakolni mindennel a fürdőszobát, de néhány nélkülözhetetlen a háztartásban, pl. a különböző szaniterekhez kapcsolódó kiegészítők. Vagy ha a fürdőszobánk ablakkal is rendelkezik, van függönyünk, esetleg növényünk az ablakban vagy a földön. Van, aki szeret különböző fürdőszobai szőnyegeket is elhelyezni a kád és a WC elé.

Praktikus tanácsok a téli kézápoláshoz

Beköszöntött a fagyos, hideg időjárás. A szekrényből előkerülnek a télikabátok, vastag ruhák, sál, sapka, és tetőtől talpig jó melegen felöltözünk, amikor kilépünk az utcára. Az emberek nagy része azonban egyvalamiről megfeledkezik. Mi a helyzet a kézfejekkel? Nem csoda, ha a téli időszakban szinte mindenkinek szárazak a kezei, hiszen az időjárás igencsak kíméletlen velük. Épp ezért […]

Több mint felével csökkent Hévízen a vendégéjszakák száma

A múlt év első hét hónapjához képest 55 százalékkal csökkent Hévízen a vendégéjszakák száma, a visszaesés leginkább a kereskedelmi szálláshelyeket érintette, a magánszoba-kiadók ugyanis tartani tudták a tavalyi hasonló időszak eredményét – közölte hétfői sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

Fürdőbulikkal, látványos programokkal jön a Strandok éjszakája, hajdú-bihari helyszínek is lesznek

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére július 25-én rendezik meg az idei Strandok éjszakáját, országszerte több mint 30 strandon várják az éjszakai fürdőzőket – közölte a Magyar Fürdőszövetség.

Megkezdi szállodáinak újranyitását a Hunguest Hotels

Újranyitja május 15-én két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható – közölte az Opus Global és a Hunguest Hotels kedden az MTI-vel.